Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met All Go Forwarding BV, Industriestraat 3, 3281 LB Numansdorp.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

All Go Forwarding BV kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van All Go Forwarding BV, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan All Go Forwarding BV verstrekt.

Bij All Go Forwarding BV kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.


Waarom All Go Forwarding BV deze gegevens nodig heeft

All Go Forwarding BV verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan All Go Forwarding BV je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoelang All Go Forwarding BV gegevens bewaart

All Go Forwarding BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst tot stand gekomen is.

Delen met anderen

All Go Forwarding BV verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van All Go Forwarding BV worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. All Go Forwarding BV gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar hans@allgoworldwide.com. All Go Forwarding BV zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Beveiliging en SSL

All Go Forwarding BV neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van All Go Forwarding BV maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door All Go Forwarding BV verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met All Go Forwarding BV op via hans@allgoworldwide.com.

Contact

Https://allgoworldwide.com is een website van Divites. All Go Forwarding BV is als volgt te bereiken:

  • Postadres: Industriestraat 3, 3281 LB Numansdorp
  • Vestigingsadres Industriestraat 3, 3281 LB Numansdorp
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 23077283
  • Telefoon: 0186 – 667 111
  • E-mailadres: hans@allgoworldwide.com


Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie.