U leest hier welke logistieke mogelijkheden All Go Worldwide voor u als klant heeft.

All Go Worldwide bestaat sinds 1990. Toen opgericht als gevolg van ‘ontspanning’ in het oostblok. Deze markt werd door ons de afgelopen tien jaar intensief bediend en behoort, naast vele andere bestemmingen, nog steeds tot een van onze specialisaties.

Bewust expediteur
In de afgelopen 15 jaar zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij ‘bewust expediteur’ willen zijn. Dat wil zeggen dat we geen transportmodaliteiten in eigen beheer exploiteren. Wij zijn alleen tussenpersoon, makelaar in logistiek. Wij zijn onafhankelijk maar met volledig inzicht in alle logistieke mogelijkheden. Wij selecteren de meest logische optie tegen een concurrerend tarief.

Wereldwijd
In deze tijd van fusies en wereldwijde expansie heeft een expediteur alleen bestaansrecht als zij beschikt over een wereldwijde, efficiënte en controleerbare organisatie. Onze uitdaging is deze stelling van een weinig zeggend verkooppraatje om te zetten in een waarheid. Wij bouwen daarom sinds 1993 aan ons wereldwijde logistieke netwerk gebaseerd op eigen kantoren in belangrijke tijdzones. Wij beschikken over kantoren in Europa, Rusland, USA en het Verre Oosten. Elk kantoor onderhoudt het eigen lokale logistieke netwerk. Daarnaast zijn zij aangesloten op de internationale organisatie en fungeren als draaischijf voor inkomende en uitgaande ladingstromen.

Tracking en tracing
Onze klanten kunnen on-line de vorderingen van hun zendingen volgen. Via de website kan men inloggen op ons tracking systeem en de status van een zending bekijken. 24 uur per dag -7 dagen per week. De informatie komt rechtstreeks uit onze werkdocumenten en is dus altijd actueel.

Volumes
Het hoofdkantoor in Nederland sluit jaarlijks volumecontracten af met grote rederijen. Wij voegen het ladingpakket van alle kantoren samen en leggen het, voor een deel, vast onder deze contracten. Hierdoor kunnen wij concurrerende tarieven afdwingen voor onze klanten. Het resterende deel brengen wij onder bij andere rederijen die ons, als gevolg van (tijdelijke) marktbewegingen, goede tarieven aanbieden.

Mensen
Wij bieden complete logistieke concepten aan, gebaseerd op de behoeften van onze klant. De werknemers van All Go Worldwide geven hier uitvoering aan. Belangrijke factoren in expeditie zijn kennis en mentaliteit. Iedere medewerker van All Go Worldwide is daarom belangrijk. De doelstelling is in de hele organisatie hetzelfde. Wij willen tevreden klanten en bestaansrecht op basis van resultaat.

Hans van der Schee
hans@allgoworldwide.com